miercuri, 9 mai 2018

Colecția "Prietena mea, Conni"
Hei dragilor! Bun venit, din nou, pe blogul Îndrăgostiți de cărți! Azi vorbim despre cărți pentru copii! Editura Casa a lansat o nouă colecție de cărți pentru pitici! Haideți să aflăm împreună despre ce este vorba!

Noua colecție cuprinde trei cărți pentru copii: Conni merge la grădiniță, Conni merge la fermă, Conni și olița.
Cărțile vin însoțite de imagini sugestive, textul este mare astfel încât nu devine plictisitor pentru cei mici. Poveștile sunt scurte, interactive și educative. Eu le-am citit verișoarei mele și a fost extrem de captivată de ele. Le recomand pentru copii peste 3 anișori. Vor fi atrași complet de lumea lui Conni.
Mai jos va las descrierile lor!


Conni merge la grădiniță
Descriere 
Astăzi, de ziua ei, Conni va purta cea mai frumoasă rochiță, cea albastră cu multe flori. Împlinește trei ani. În sfârșit, a crescut destul de mare ca să meargă la grădiniță! În această poveste veți vedea cum a petrecut prima zi alături de noii ei prieteni.


Conni merge la fermă
Descriere 
Conni merge într-o vacanță la fermă. Aici trăiesc pui și iepuri, vaci și porci – iar Conni își face o nouă prietenă, pe Anca. Ea îi arată lui Conni curtea și toate animalele care trăiesc acolo. Și, în cele din urmă, Conni descoperă de unde vine laptele, pe care îl bea în fiecare dimineață.


Conni și olița
Descriere
Connie e hotărâtă, nu mai vrea să poarte scutec! Așa că merge cu mama în oraș să cumpere o oliță, una frumoasă, cu buline. Ajunsă acasă, Conni o încearcă imediat. Bineînțeles, nu ajunge la timp la oliță de fiecare dată când are nevoie. Dar mama și tata o sprijină și o încurajează pe Conni atunci când se întâmplă câte un incident minor. Și în curând se obișnuiește cu oliţa. Să mergi la oliță nu e așa de greu!

Nu-i așa că sună interesant? Fă-i o supriză ccopilului tău și cumpără-i aceste cărți minunate! Dă click aici și comandă numaidecât cărțile! Nu doar că sunt convinsă că îi vor plăcea dar cine știe...poate îi deschizi ușa către minunata lume a lecturii! Dacă ai cumpărat cărțile aștept să îmi spui mai jos, în comentarii, ce reacție a avut prichindelul! Bye!❤

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu