miercuri, 25 aprilie 2018

# carti aromate # cititor la maraton

TE INVIT LA MARATON! #cititorlamaratonHei bookaholici, cititori, bookworms oameni de pretutindeni! În postarea de azi de pe acest blog minunat, Îndrăgostiți de lectură, vă invit să participați la un super maraton! Ce maraton? Cititor la maraton!

Cartediem lansează una dintre cele mai de neratat provocări: citește cât de mulți poți în 5 zile! Fără limită la cărți!

Ei au și 4 alte provocări pentru ține: 

"1. Caută postarea cu provocărțile noastre și alege minim două dintre ele; nu contează dacă alegi 2, 3, 4 sau 5 cărți, important e să le citești în perioada 27 aprilie - 1 mai și să ne spui impresiile tale despre ele. (las link aici către pagina lor de instagram că să găsești provocările mai ușor: https://www.instagram.com/cartediem.ro/?hl=en

2. Postează lista ta la tine pe profil cu hashtag #cititorlamaraton. Opțional, ne poți povesti și câte ceva despre cărțile alese și ce provocărți ai ales tu să îndeplinești; important e să accepți cel puțin 2 provocărți din listă - dacă o carte răspunde mai multor provocărți, alege-o pe cea care te inspiră cel mai tare

3. Dă-ne de știre, pe perioada maratonului, imediat ce ai terminat o carte; spune-ne o frază sau două despre ea și nu uita să folosești hashtag-ul (sau să ne dai tag, dacă scrii direct pe Instagram)

4. Revino la final de maraton (miercuri, 2 mai) cu fotografia cărților pe care le-ai citit și câteva impresii - despre cărți și despre maraton." 

Ce altceva poate fi mai incitant? Va spun eu pentru că ei v-au mai pregătit o surpriză! Dar pentru a o afla trebuie să dați click pe următorul link: https://www.facebook.com/events/804175336446168/ și să le citiți regulamentul!

Așa că vă invit la un super maraton! Tu cât poți să citești în 5 zile? Profită de mini vacanță și depășește-te pe tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu