vineri, 13 aprilie 2018

Cum să îmbătrânim frumos?


A îmbătrâni frumos. Ce înseamnă cu adevărat "a îmbătrâni frumos"? Unii spun că înseamnă să rămâi cu sufletul pașnic și vioi, alții ar spune ca să te lași în voia timpului și să îmbătrânești exact așa cum ți se dă. Însă mai este o categorie, cea a persoanelor ce consideră că prin a îmbătrâni frumos trebuie să rămâi veșnic tânăr moral, dar mai ales fizic. Eii..veșnic nu chiar...dar în cea mai mare parte a vieții. Bineînțeles, prin a rămâne tânăr fizic, fac referire la toate metodele existente prin care să îți maschezi semnele lăsate de trecerea anilor.

Și acum vine întrebarea: Cum anume ne menținem tineri fizic? Sunt sigură că prima dată v-au venit în minte operațiile estetice, dar știm cu toții că dacă nu sunt făcute cum trebuie și de cine trebuie se pot transforma în dezastre colosale. Alt răspuns ar mai fi retușarea prin machiaj, dar nici aceasta nu e wow din moment ce odată cu trecerea anilor ridurile și alte imperfecțiuni se accentuează într-atât încât nu mai pot fi acoperite așa ușor de machiaj. Și până la urmă, ce trebuie să facem pentru a "încetini" vizibil procesul de îmbătrânire?

Ei bine uitați ponturile strânse de mine, pe care le-au aplicat multe persoane de-a lungul vieții și evident că au dat roade:

*Un stil de viață sănătos:

O dietă bazată pe multe fructe și legume, alimente fresh și care te deschid la stomac și îmbunătățesc digestia. Dar să nu vă gândiți să deveniți vegetarieni. Nu e o combinație bună cu ceea ce urmează să vă zic. Dacă nu aveți ceva cunoștințe în domeniu (pentru a va lua surplusul de proteine din anumite fructe/legume/grâne) și nu echilibrați balanța o să ajungeți la un rezultat la fel de dezastruos. Vă zic din experiență deoarece cunosc pe cineva ce a recurs la un astfel de stil și evident am zis deja cum sunt rezultatele. Nu tăiați carnea de pe lista mâncărurilor zilnice. Aceasta are rolul ei în organism.

Faceți cât mai mult sport. Puteți începe de la o simplă plimbare în fiecare noapte până la abonament la sală. Dar așteptați minim 2 ore după ce ați mâncat înainte de a face sport. Credeți-mă că orice fel de mișcare ajută, dar ar fi bine ca ușor, ușor să va fixați un program de sport pe care să îl repetați zilnic. Știm cu toții beneficiile sportului așa că nu vi le mai înșir aici.

*Ingiena corectă și îngrijire constantă

Bineînțeles că nu e de ajuns să fim curați de interior. Avem nevoie și de o igienă corectă: dus zilnic, spălat pe mâini de cât mai multe ori, pe dinți de minim 2 ori pe zi etc. De asemnea avem nevoie și de o îngrijire cât mai constantă precum: folosirea cremelor hidratante, a unturilor de corp, uleiuri hrănitoare etc.


Fiolele cu acid hialurinoic 2% Gerovital H3 Hyaluron C sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare și de stimularea procesului de reînnoire celulară – tenuri obosite, tenuri care necesită uniformizare a aspectului pielii, tenuri acneice tenuri cu riduri fine și de expresie. Acestea conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C pentru  estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii. Perfecte pentru cei din categoria despre care discutăm astăzi! Folosirea lor constant și corect va aduce schimbări vizibile tenului. V-am mai spus în alt articol că am urme post acneice. Ei bine am încercat și eu aceste fiole (altfel nu le recomandam) și evident că au avut efecte wow! Deci vedeți cum faceți și începeți cât mai repede tratamentul cu ele! Garatez rezultate!

Dacă veți urma aceste tips-uri fiți siguri că aspectul dumneavoastră se va îmbunătății vizibil și totodată vă veți simți și mai bine în pielea voastră. Dacă le-ați încercat vă aștept review-urile în secțiunea de comentarii! Bye!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu