vineri, 23 martie 2018

Thailanda - Vacanță în ținutul zâmbetelor


Am fost întrebată ce cultură exotică (din afara Europei) mi-aş dori să descopăr. Fără să stau pe gânduri am spus Thailanda. De ce? O să vă detaliez mai pe larg în cele ce urmează și sunt ferm convinsă că veți dori și voi să o vizitați. Cu ajutorul celor de la CND Vacanțe Speciale chiar voi pleca în vacanță în Thailanda.

Ce au făcut cei de la CND mai exact? Mi-au personalizat oferta de destinație exotică pentru vacanțe speciale și au făcut posibilă aventura mea Thailandeză. De la ce vine CND? De la Ce Ne Dorim într-o vacanță. Ei respectă pe îndelete cerințele noastre ce țin atât de buget cât și de destinație și preferințe. De asemenea puteți opta din destinațiile speciale pentru vacanțe speciale propuse de ei. Totul e posibil cu CND Vacanțe Speciale! Visul exotic devine realitate alături de ei!


De ce mi-am ales să vizitez Thailanda? Păi mai are rost să mă întrebați? Pe lângă faptul că este o țară extrem de minunată; cultura, obiceiurile și tradițiile lor te intrigă la maxim. 


Din ceea ce am citit, căci nu mă pot opri din a mă documenta despre această țară, numită și The Land of Smiles, Thailanda este o țară cu o populație extrem de primitoare, zâmbăreață, politicoasă, respectuoasă, spirituală față de cei și cele din jur cât și față de ei înșiși.

Thailanda este o țară exotică (după cum v-am tot repetat în tot articolul), o știm cu toții, așa că, cine nu ar vrea să viziteze minunatele peisaje, plaje și păduri, să guste din varietatea imensă de fructe exotice pe care această țară ți le oferă cu optimism? Eu sigur vreau și nu o să mă abat de la nici o degustare, oricât ar fi ea de extravagantă.

Dacă tot suntem la capitolul mâncare, cine nu se duce în Thailanda pentru mâncare nu se duce deloc. Știm deja în ce constă mâncarea asiatică, dar rareori ai ocazia să o deguști direct de la sursă. O să încerc tot ce mi se pare mai interesant, dar promit că înainte voi întreba ce conține :))

La capitolul vizite, știți deja că sunt extrem de atrasă de credința budistă așa că în Thailanda am în jur de 40 000 de temple de vizitat...Ce poate fi mai pe sufletul meu decât asta? 
Sunt ferm convinsă că Thailanda va fi țara sufletului mei. Nu m-am putut abține să nu mă informez despre cultura lor și unele informații aflate chiar îmi vor fi utile în vacanță (spre exemplu că nu este voie să atingi un thailandez pe cap deoarece este considerată cea mai sacră parte sau că o femeie nu are voie să atingă un călugăr) și de asemenea nu mă îndoiesc că populația thailandeză este la fel cum am găsit-o descrisă mai peste tot și cum v-am descris-o și eu mai sus! Consider că informarea de dinainte este totuși necesară, să știi unde te duci și la ce fel de populație, dar mult mai minunat este să trăiești totul pe viu și să fii surprins de ce descoperi acolo. Mai ales că Thailanda este o țară ce ascunde multe secrete.

Până una alta eu mă îmbarc către aventura mea exotică. Între timp te las să îi contactezi pe cei de la CND Vacanțe Speciale să îți personalizeze și ție vacanța după bunul tău plac! Sper să ne întâlnim în Thailanda sau de ce nu, în caz că ai ales altă destinație specială aștept să îmi trimiți poze despre cum te-ai distrat și ce cultură nouă ai ales să vizitezi! Bye!
*Alte surse: valizacucalatorii.ro

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu