duminică, 11 martie 2018

Sărbătoriți-le în fiecare zi...cu iubire!Aș putea număra pe degete femeile importante din viața mea: mama, mătușile mele, bunicile mele și cam aici se încheie lista. Dar cea mai importantă dintre toate, cea care mi-a marcat cu adevărat existența este și cea care mi-a dăruit existența: mama. Pentru ea aș lua și luna de pe cer și i-aș dărui-o. Merită totul, de la cel mai insignifiant lucru până la cel mai măreț creat vreodată. Este omul meu de bază, stălpul meu, sufletul meu.
Sunt două categorii de mame. Cele care doar dau viață unei ființe, și mamele adevărate care își vând sufletul creșterii unui copil și făcând din el un om de care să fie mândră peste ani. Mama mea face parte din categoria mamelor adevărate. M-a format ca om și pentru asta nu știu cum pot să îi mulțumesc cu adevărat.

Opt martie este ziua femeilor. Pentru mine 8 martie, înainte de a însemna ziua femeilor, semnifică ziua mamelor. Ziua în care acestea primesc respectul cuvenit. Ziua în care ar trebui răsfățate pentru tot ce trudesc un an întreg. Ziua în care ar trebui lăudate, să li se multumească de o sută și o mie de ori, să li se facă treburile în locul lor, să li se satisfacă toate poftele. Să le lăsăm să trândăvească toată ziua.

Dar de ce sa facem asta doar într-o anumită zi?  De ce să nu echilibrăm balanța și să ne ajutăm femeile importante din viața noastră? Să facem lucrurile în mod egal? Cam greu asta când suntem obișnuiți deja cu un alt stil de viață și totodata unui bărbat îi va fi mai greu să se ocupe de treburile casnice, așa că mai bine rămâne să își vadă de treburile ce solicită strict un bărbat. Deci, este mai ușor să le sărbătorim în anumite zile, dedicându-le întreaga noastră atenție.

Ca copil, i-am dăruit mamei mele ani de-a rândul cadouri fîcute de mine, felicitări, desene sau flori origami. Odată cu trecerea anilor am trecut la flori adevărate și cadouri în limita bugetului meu. Acum că sunt destul de mare cât să dispun de banii mei vreau să îi fac mamei mele o supriză imensă, să îi arăt întreaga mea multumire, deși nu voi putea egala vreodată ce a făcut ea pentru mine.

Așa că am apelat la cei le la Interflora Romania. Interflora este o florărie online ce se ocupă cu livrările acestora precum și cu crearea de buchete speciale pentru orice ocazie. Revenind, am intrat pe site-ul lor și am fost uimită să găsesc o vastă variație de flori. Rapid m-am dus către trandafiri, fiind preferații mamei mele. Îți puteai alege unul dintre buchetele propuse de ei sau îți puteai comanda numărul de flori (în cazul meu trandafiri) pe care doreai să îi oferi. Puteam alege de la 3 până la 999 de trandafiri. Am fost atât de bucuroasă și ghiciți ce: am comandat 999 de fire! Și la un preț chiar foarte bun, mult mai bun decât mă așteptam să fie! Am fost extrem de multumită de serviciile oferite și mai ales că livrează flori la domiciliu. Dar ceea ce m-a bucurat cu adevărat a fost zâmbetul de pe chipul mamei mele când a primit cei 999 de trandafiri roșii, de a umplut toată casa cu ei. Plutea iubirea și respectul meu pentru ea prin toată locuința și acel aer înmiresmat a fost statornic mult timp de atunci. 

Dacă vreți să faceți un cadou cu adevărat special sfatul meu este să apelați la varianta florilor online. De asemenea recomand cu drag Interflora International (da, compania este o florărie cu livrare internațională!). Haideți să facem fericite femeile speciale din viața noastră, indiferent că sunt mame, iubite, soții sau soacre. Toate merită atenție, toate merită să știe că sunt iubite și apreciate! Iubiți-le în fiecare zi! Să le sărbătorești nu se rezumă mereu la cumpăra lucruri pompoase! Chiar și fără o floare, printr-un simplu "te iubesc" sau "mulțumesc" le sărbătorești și le vei umple sufletul de bucurie astfel ele știind că ceea ce fac nu este în zadar! Dar o floare le va face ziua și mai minunată! Garantez!

Iubiți-vă femeile din jur, căci sigur fără ele pământul nu s-ar mai învârti în aceeași direcție și totul ar fi pe dos. Iubiți-le cât puteți de mult, acum când aveți tot timpul din lume! Doar iubiți-le și sărbătoriți-le în fiecare zi...cu iubire!


*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu