luni, 26 martie 2018

Prietenul la nevoie se cunoaste - Traduceri rapide cu e-trad.ro


Voi știți că am mulți prieteni, nu? De-a lungul timpului vi i-am tot prezentat pe aici pe blog. Ei, astăzi vă mai fac cunostință cu unul: e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România. Cum ne-am cunoscut eu și acest e-trad? Vă povestesc imediat! Luați-vă popcorn și făceți-vă comozi!

Încă de pe băncile facultății mă gândeam să aplic pentru un job în străinătate. Am fost, și încă sunt, curioasă despre cum este să lucrez într-o altă țară, cum este colectivitatea managerilor dintr-o altă instituție decât cea românească. Știm deja ce se spune peste tot: nu se compară celelalte țări europene cu România. Este mult mai bine peste granițe, mult mai civilizați bla bla bla. Vreau să mă conving pe mine că este așa, căci eu consider că peste tot este un minus. Adică totuși...nu o fi România perfectă, dar nici chiar așa praf nu este. 

Așa că am căutat și am aplicat. Inițial am căutat țara, o țară pe care chiar îmi doresc și să o vizitez. Așa că am căutat joburi în Danemarca.
După multiple cercetări am găsit un job convenabil și mi-am trimis CV-ul respectivei firme. Din descrierile lor totul era extrem de avantajos. Salariu bun, program rentabil. Nu îmi făceam totuși prea mari speranțe. Exepriență nu prea am, lucrând până acum într-o singură instituție.

Și totuși, câteva zile mai târziu, iconița imboxului meu licărește. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că voi primi email de la ei, dar ar fi trebuit să îmi treacă, căci am fost acceptată! Extrem de bucuroasă nici nu am mai citit cerințele pe care și le doreau de la mine și am început să îmi imaginez viața mea în Danemarca. Ca să mă conving că e adevărat mai citesc o dată emailul. După ce îl parcurg până la final parcă mă trăsnește ceva în cap. Una dintre cerințele lor era: Vă rugăm să ne trimiteți actele dumneavoastră traduse în limba daneză (în termen de trei zile) pentru a vă putea angaja parțial până la venirea dumneavoastră la fața locului ca să semnați contractul. 

Și acum ce mă fac? Colac peste pupăză era și weekend, deci era închis la centrul de traduceri al orasului meu. Așa că m-am pus pe căutat soluția salvatoare.

În timp ce stăteam și mă gândeam ce puteam face mi-am amintit că mai demult un amic mi-a povestit despre cum a rezolvat el, extrem de rapid, această problemă prin intermediul unui site de traduceri online. Am fugit repede către telefon, i-am căutat numărul și am apăsat pe apelare!

Mi-a răspuns rapid, iar când mi-a auzit întrebarea a fost extrem de entuziasmat să mă ajute. Și așa am aflat eu de e-trad.ro. Am intrat numaidecât pe site, am trecut în revista minții prezentarea lor am comandat o traducere. A fost extrem de ușor să navighez pe site-ul lor. Tot ce a trebuit să fac a fost să selectez limba în care sunt deja scrise, limba în care vreau să le traduc, numărul de pagini și termenul la care trebuie să le primesc. Apoi am încărcat fișierele și am selectat metoda de plată. Am completat toate datele și am efectuat plata. Acum tot ce mai trebuie să fac este să aștept.

Astfel se face că la trei zile după, în dimineața celei de a treia zi am primit pe email toate actele scrise în daneză! Nu pot să vă explic în cuvinte cât de fericită eram! Nu am mai stat pe gânduri și am trimis email la angajator! Acum mă puteam gândi linistită la visul meu Danez!

Așa am făcut eu cunoștință cu e-trad, prietenul meu de nădejde! Știți vorba aceea: Prietenul la nevoie se cunoaște! Un astfel de prieten a fost e-trad pentru mine!

La ei găsești orice fel de traduceri: de la traduceri acte auto și documente personale până la traduceri medicale și financiar-bancare. Dispun de toate limbile, astfel că o vei găsi sigur pe cea de care ai nevoie și costurile lor sunt super ok! Personal, experiența mea cu ei a fost una extraordinară. Nu m-a bucurat faptul că traducerile au costat puțin, cât m-am bucurat când toate au fost trimise în termen! Asta e ceea ce vreau să laud la ei: punctualitatea și eficiența!


Acum o să vă las și pe voi cu e-trad. Intrați și cercetați și dacă aveți de tradus acte apelați la ei! Nu o să vă dezamăgească! Între timp eu încep să îmi pregătesc băgăjelul! Urați-mi job ușor! Bye!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu