miercuri, 28 martie 2018

Make-up perfect cu noile produse Gerovital Beauty


Estee Lauder zicea: "Oamenii nu sunt întotdeauna perfecţi de la natură, şi de aceea Dumnezeu a inventat ciorapii, pantofii şi cosmeticele.". Sunteți de acord dragile mele? Știu că sunteți. Nu cred că există femeie care să nu fi apelat măcar o dată la un truc de make-up. Ori pentru a retușa ceva, ori pentru a dori să ne punem și mai mult în evidență atuurile fizice.

Astăzi vreau să vă prezint rutina mea de make-up și despre ce produse folosesc de câteva zile. În trecut am avut probleme cu acneea, astfel încât mi-au rămas urme post acneice. Dar asta nu contează, se pot acoperi, în schimb produsele cu care am scăpat de această problemă au fost din gama Gerovital Plant Stop Acnee! După ce am observat cât de bune sunt produsele celor de la Farmec știam sigur că voi folosi și altele de la ei.

De curând Farmec a lansat o nouă gamă Gerovital Beauty cu produse de make-up de înaltă calitate. Împreună cu voi, urmează să realizez rutina de machiaj folosind doar produsele lor, arătându-vă cât de ușor puteți deveni superbe. 
Noua gamă de machiaj Gerovital Beauty are produse ce conțin ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, Vitamina E; acestea clasificându-se pe fiecare secțiune a feței cum ar fi: machiaj ten, machiaj ochi, machiaj sprancene, machiaj buze.
Vom începe prin prepararea tenului aplicând primerul și fondul de ten (cele pe care le folosiți mereu și de care sunteți mulțumită) omitând să acoperim și partea cearcanelor cu fond de ten. Acolo vom aplica Anticearcănul soft focus și îl întindem bine pe toată suprafața lor (atât pe ploapa superioară cât și sub cea inferioară) cu un burețel. Pentru a evita strângerea lui în micile riduri ale ochilor ce se formează când fața noastră ia o tentă expresivă vom fixa anticearcănul cu Pudra compactă 8H (în cazul meu nuanța deschis) folosind o pensulă medie.

Înainte de machiajul ochilor ne ocupăm de sprâncene pe care le definim cu ajutorul Kitului de sprâncene Gerovital.
Trecem la machiajul ochilor cu ajutorul paletei NUDE. Am ales această paletă, dintre cele trei, pentru că nuanțele ei sunt mai mult pe gustul meu. Dar voi puteți face orice combinație de culori doriți! Am folosit ca nuanță de tranziție cea cu numărul 1, aplicând-o pe toată suprafața pleoapei superioare. Următoarea nuanță pe care o voi folosi este numărul 4 pe care o voi aplica în pliu și o voi blendui cu o pensulă. După ce nuanța are un aspect uniform, iau pe pensulă numărul 6, nuanță pe care o aplic în colțul exterior al ochiului. Cu ajutorul pensulei amestec cele două culori unde se întâlnesc și uniformizez nuanța mai închisă. Pe pleopă urmează să aplic culoarea numărul 2, o nuanță sidefată. Voi lua pe pensulă din nou numărul 4 și voi uniformiza în pliu urmând ca în zona unde nuanța sidefată se întalnește cu cea închisă să realizez o trecere uniformă. Cu o pensulă mai subțire iau nuanța numărul 4 și o aplic pe pleoapa inferioară, unind cu machiajul pleaoapei superioare. Pe linia apei aplic creionul demartograf maro și finalizez machiajul ochilor cu mascara, ambele din gama Gerovital Beauty, bineînțeles.

Dacă sunteți o blush-girl puteți folosi fardurile de obraz de la ei, însă eu nu sunt așa ca voi utiliza doar pudra iluminatoare. Sau le puteți folosi pe amândouă! Cu o pensulă stufoasă aplic iluminatorul pe pomeți, nas și deasupra buzei superioare, iar cu una mică și subțire îl aplic în colțul interior al ochiului și sub sprânceană.

Finalizez tot machiajul cu un ruj mat, în nuanța 19. Aici puteți alege în funcție de preferințe și de machiajul pe care îl realizați. Gerovital Beauty vă oferă o varietate de nuanțe și texturi de unde puteți alege rujul potrivit.

Aceasta este rutina mea de machiaj dragilor! Produsele farmec nu mă dezamăgesc niciodată și sunt extrem de fericită că au lansat și o gamă cu produse de make-up! Vă recomand să le folosiți!

Machiajul este esențial în viața unei femei. Cu ajutorul lui putem prinde curaj și ne face să ne simțim mai frumoase decât suntem deja. Dar nu uitați că machiajul nu ne definește ca persoane, ci scoate la iveală atuurile! Fi-ți voi inșivă, dragile mele! Naturale sau machiate, fi-ți voi și frumusețea va radia prin toată prezența voastră! Însă fiți sigure că un ruj roșu o să vă facă să iesiți din anonimat fără îndoială!

Produsele menționate sunt disponibile doar în magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online www.farmec.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu