luni, 19 martie 2018

Chic and Smart cu Evernisaj.roCu ce să mă îmbrac? Asta nu merge cu asta! Nu se potrivesc aceste două culori! Cum să pun bluza aceasta cu pantalonii ăştia! Oh, pantofii ăştia nu merg deloc cu această ţinută! Unde e bluza cea vişinie? De ce am atâtea haine pe care nu le port? Şi de ce nu îmi cumpăr altele noi? Of....

Chinul oricărei femei: să nu găsească la momentul potrivit ţinuta potrivită. Tot chinul ăsta în situaţia în care are trei tone de haine în dulap. Despre asta vă voi vorbi astăzi. Şi împreună vom rezolva una dintre cele mai mari probleme ale unei femei prin intermediul unui vechi prieten de al meu numit Evernisaj.
Nu cred că există femeie care să nu fi trecut măcar o dată prin situația de a avea o multitudine de haine, dar să nu știe cu ce să se îmbrace. Ei bine eu m-am săturat de această situație și am decis să pun piciorul în prag...sau mă rog, în dulap!
Am scos toate hainele. Bineînțeles că am rămas perplexă când am văzut ce morman aveam, și prima mea întrebare a fost: de ce le țin dacă nu le folosesc? Prima dată le-am sortat: de purtat/de nepurtat.  Apoi, bineînțeles, pe cele din categoria "de purtat" le-am mai sortat o dată, căci nu stiu cum am reușit, dar erau mai multe decât cele din cealaltă categorie. Și eram 100% sigură că acolo erau multe haine pe care aveam să nu le mai port. Apoi le-am aranjat frumos în dulăpior și totul era parcă prea gol. Dar revin la el după ce rezolv cea de-a două problemă: ce fac cu hainele de nepurtat?

Am stat și m-am gândit. Să le arunc? Parcă nu mă lasă sufletul. Plus că sunt o persoană extrem de eco. Așa că nu a durat mult și soluția salvatoare mi-a străbătut mințișoara: SĂ LE DONEZ! Le-am aranjat rapid în pungi și am pus repede anunț pe un site de donații. Buuun...Și acum ce fac cu spațiul gol rămas în dulapul 
meu? Trebuie să îmi reînnoiesc garderoba fără doar și poate. Și aici 
intră din nou în acțiune spiritul meu eco. Dacă am donat hainele, de ce să nu îmi iau altele de la un SECOND HAND? Și cum singurul pe care îl știam era destul de
departe, am apelat numaidecât la prietenii mei de pe Evernisaj.ro. Ce? Nu ați auzit de ei? Imposibil! Pai sunt cei mai tari comercianți de haine second-hand din câți există! Va jur că acolo gășesti absolut orice haină pe care o dorești. Zeci de branduri și mii de prețuri accesibile. E ca la o vânătoare de comori! Ador să mă "plimb" pe site-ul lor.

Și uite așa se face că au trecut ore bune și eu mi-am pus în coș o multitudine de haine. Hah... Credeați că îmi iau două trei haine și gata? Pai eu mi-am alcătuit ținute întregi! Mă simt mai ceva ca Iulia Albu când cochetez cu produsele lor. Bineînțeles, fără găini..sau orice animal zburător!

Sfatul meu, pentru a avea mereu o garderobă proaspată și cât mai adaptată nevoilor personale este ca în primul rând să te cunoști pe tine însuți, să îți știi stilul și ce fel de haine te atrag. Și pe urmă fă un popas pe Evernisaj.ro și puneți imaginația la încercare. Lasă-te purtată de vânt, fii tu însuți! Alege ce îți place și ce consideri că vei purta! 

Acum pot răsufla ușurată. În câteva zile îmi vin hainele. Multumită acum că îmi reinnoiesc garderoba mă relaxez cum nu se poate mai bine! Totodată sunt extrem de fericită că ajut mediul înconjurător și am această mirifică abilitate de a fi  unică și ușor de remarcat pentru eleganța chic and smart.

P.S.ș Mai țineți minte zilele trecute că vă ziceam că o să am casă nouă? Ei bine acum am și casă nouă și garderobă nouă! Mă înnoiesc tot mai mult pe zi ce trece și cei de la Evernisaj mi-au făcut munca mai ușoară! Psst...garantez că nu veți regreta dacă intrați acolo! Bye!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu