duminică, 11 martie 2018

Calea spre succes începe cu un proiect bine pus la punctAtunci când ai în plan o construție nouă, unul dintre pricipalele aspecte, și chiar cel mai important, este să ai alături o echipă experimentată de arhitecți proiectanți. Ei îți vor fi de un ajutor enorm, ușurându-ți în primul rând ție munca. Un proiectant îți va concepe PAC, avizele, acordurile, autorizațiile și multe alte acte cu care ar fi trebuit să îți bați capul. Nu mai trebuie să te plimbi tu de colo colo alcătuind dosarul. Echipa o va face în locul tău.

Cu toții știm care este rolul unui arhitect, pentru ce se pregătește el bună parte din viață: acela de a realiza proiectul construcției. Un arhitect angajat pentru a îți întocmi proiectul arhitectural, prin intermediul părților desenate și a celor scrise, va face tot posibilul să fie realizat exact cum îți dorești tu. Pe urmă, acesta se va ocupa de compoziție, alegerea materialelelor și a culorilor. Pe lângă toate acestea el poate intervenii pe durata construcției dacă ceva nu este în regulă, consultându-vă cu dumneavoastră pentru schimbare minimă a planului sau orice ține de etică și aspect. Totul, bineînțeles, realizat cu gust și după bunul tău plac. Principalul lui scop este de a te mulțumi pe tine ca client, totodată beneficiind și el de o reclamă bună!

Dat fiind faptul că în România studiile unui arhitect sunt pe o durată de 6 ani, nu vei avea de a face cu cineva necunoscător în domeniu. Totodată, cu trecerea timpului arhitectul va dobândi o experiență vastă și profesionalistă doar pentru a îți îndeplini ție dorințele și a realiza perfect construcția ce îți umblă prin minte de ceva vreme.

Astăzi vă voi vorbi despre o firmă de proiectare și servicii, cât și despre importanța unei echipe experimentate de arhitecți proiectanți pentru reușita unei construcții, în caz că sunteți pe punctul de a vă construi o casă sau doriți pur și simplu să reamenajați/renovați o locuință. Voi puncta mai multe aspecte: de la fidelitate și consultanță până la serviciile de proiectare și arhitectură oferite de această firmă. Așa cum v-am obișnuit, vă îndrept doar către servicii dintre cele mai promitatoare, de încredere și favorabile pentru fiecare dintre voi. Asociația pe care o voi prezenta astăzi este una dintre cele mai bune și profesioniste, motiv pentru care am și decis să vă vorbesc despre ea. Așa că, faceți cunoștință cu AiA Proiect- Birou de proiectare și servicii!
Mai sus v-am vorbit despre anumite aspecte ce trebuiesc luate în considerare atunci când doriți să aveți de a face cu un plan de construcție. Cel mai bun loc unde puteți beneficia de aceste servicii este, bineînțeles, AiA Proiect. La AiA Proiect veți avea la dispoziție o întreagă echipă dedicată întru totul construcției pe care vreți să o realizați. Aici veți avea parte de consiliere și suport de înaltă calitate indiferent dacă vreți să construiți ceva de la zero sau să aduceți ajustări unui plan deja clădit. AiA proiect vă va ajuta pe tot demersul realizării construcției cu resurse dintre cele mai bune, rapide și accesibile.

Cu ajutorul unui proiect de casă vă puteți crea locuința după bunul plac, particularizată după preferințele dumneavoastră. Consultanții și arhitecții vă vor sta mereu la îndemână venindu-vă în ajutor cu sfaturi cât mai eficiente, reușind mereu să ajungă la un acord comun, benefic și mulțumitor cu dumneavoastră. De asemenea, pe aia-proiect.ro aveți la dispoziție o gamă largă de proiecte, imagini ale proiectelor realizate deja, idei inspiraționale și modele extrem de diversificate, dintre care puteți alege și combina astfel încât să realizați planul perfect al locuinței visurilor dumneavoastră.
Echipa experimentată oferită de AiA Proiect ce vă va sta la dispoziție pe durata întregului proces de construcție beneficind totodată și de un proiectant care îți va face rost în  timp util de actele capitolului: avize de amplasament, precum și de acorduri și autorizații. Chestii complet plictisitoare ce țin de domeniul tehnic, dar fără de care nu poți începe construcția. De aceea îți vine proiectantul în ajutor. În loc să te plimbi prin diferite locuri unde trebuie să aștepți ore în șir pentru a ți se elibera actele, poți sta linistit, fără să îți bați capul cu acestea, gândindu-te intens la arhitectura construcției; ce ai vrea și ce nu în plus.

Nu mai spun că ei vor găsi o soluție mulțumitoare pentru a satisface orice criteriu și a se încadra perfect în bugetul clientului. Ei oferă servicii de o performanță uimitoare oricărui tip de client, primindu-vă mereu cu zâmbetul pe buze și având mereu procedeele la ei. 

Importanța unei echipe de arhitecți și proiectanți pentru reușita unei construcții este de o latitudine colosală. Odată cu implicarea acestora, șansele ca totul să meargă ca pe roate, atât pentru tine cât și pentru ei, au o cotă ridicată. Stresul, ce vine la pachet cu luarea unei asemenea decizii și pornirea către direcția de realizare a unui proiect, va fi redus căci echipa este formată din mai multe tipuri de specialiști, ce se vor ocupa fiecare de domeniul în care au excelat, reducându-ți din griji. Aceștia îți vor oferi totodată încrederea că vor face totul ca la carte.

Bonus: pe lângă serviciile de proiectare pe care AiA-Proiect vi le pune pe tavă, în cadrul companiei puteți beneficia și de servicii de audit energetic, evaluare imobiliară, evaluare a bunurilor și servicii de obținere a autorizației pompieri.

Revenind la subiectul nostru, și anume importanța unei echipe de arhitecți și proiectanți pentru reușita unui proiect de construcții vă voi lăsa mai jos câteva dintre pozele inspiraționale pentru arhitectura unei cladiri, poze preluate de la AiA-Proiect:Concluzionând, serviciile oferite de AiA-Proiect sunt unele dintre cele mai profesionale, sunt ferm convinsă că dacă veți apela la ei nu veți fi dezamăgiți. Echipa pe care o să v-o pună la dispoziție va răspunde și va găsi în timp util soluții cerințelor dumneavoastră. Cred că v-ați dat seama din acest articol cât de important este să ai alături o echipă experimentată în construcții pentru a realiza ceea ce aveți întipărit în minte. Aveți încredere în echipa de arhitecți. V-or face tot ce le stă în putință să vă realizeze proiectul.


*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu