sâmbătă, 10 februarie 2018

# alexa dragan # anastasia

Recenzie "Contract marital" de Alexa Drăgan

Titlu: "Anastasia" 

Serie: Contract marital


Autor: Alexa Drăgan


Gen: Romance


An apariție: 2016


Număr pagini: 256


Editura: LETRAS

Descriere: “Un roman de dragoste de Alexa Drăgan  100% românesc și care te ține cu sufletul la gură

     Anastasia Dima - o femeie de 28 de ani pe care viața a pus-o de atatea ori la pământ, dar care în ciuda tuturor acestor lucruri, a reușit de fiecare dată să se ridice și să lupte în continuare.
    Miruna Alexander- fețita  care îi fură inima Anastasiei... două suflete rănite la fel de mult, în ciuda diferenței de vârstă...
    Damian Alexander - un bărbat de 32 de ani, frumos, bogat, playboy notoriu, care pare că le are pe toate, dar aparențele înșeală... și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, la nașterea fiicei lor, și de atunci are un gol în suflet pe care nicio femeie nu a mai putut să-l umple.
    Soarta îi aduce împreună pe cei trei, în situații cel putin ciudate... astfel Anastasiei i se schimbă viața radical, când i se oferă un Contract Marital. Ce se va întâmpla când sentimentele își vor face loc în relatia lor? Vor rămâne împreună când va expira contractul sau se vor despărți? Trecutul Anei care revine în viața lor îi va despărți sau îi va uni?”      Părerea mea despre această carte nu poate fi decât una bună, autoarea are un stil unic de a te prinde în mrejele ei, de a te ține captiv, să te facă să nu o mai lași din mână până ce nu o termini. Și după toată această "ținere în lanțuri" îți vei dorii cu ardoare să aflii continuarea acestei frumoase cărți.


      În operă, protagonista este Anastasia, o fata care se luptă în fiecare zi cu greutățile vieții, ținâdu-le piept așa cum poate ea mai bine. Alături de ea, îl mai avem personaj principal și pe Damian, un bărbat care, deși poate îndeplini dorințele oricui, pare să îi lipsească ceva, și acel ceva nu poate fi cumpărat cu bani.


     Deși romanul începe cu veșnica poveste “băiat rău-fată bună”, pe urmă se schimbă treaba, intervine dragostea și pasiunea personajelor, dar și trecutul ce nu le va da pace pe tot parcursul poveștii. La această carte mi-a plăcut foarte mult cum autoarea a creat un roman cu o poveste care ar putea fi întalnită și în zilele noastre.


   Inițial Ana încearcă să se opună atracției dintre cei doi, dar în zadar căci își dă seama că formează cuplul perfect. Deși Damian mai are unele scăpări de îți vine să te duci la el și să îl bați cu tot ce prinzi, e un personaj bine conturat ce se potrivește de minune cu Ana noastră.

   Povestea are și un strop de mister în ea, eu una displac asta, mă determină să îmi fac n gânduri, n teorii, să ajung să suspectez pe cineva sau să am o teorie despre cum s-ar fi putut întampla acțiunea respectivă, ca la sfârșit să mă trezesc că de fapt e complet invers față de ce m-am gândit inițial, desigur că pe parcurs se schimbă teoriile.
    Pot spune că unora dintre voi, la început s-ar putea să nu vă placă cartea, să vă dea ideea de “clișeu”. Nu este așa, de abia după vreo 2-3 capitole o să înceapă adevărata “acțiune”. 

    Sper că v-am lămurit cu această recenzie, în caz că aveați mici suspiciuni legate de carte și credeți-mă, merită, iar dacă tot nu v-am lămurit, cartea poate fi citită și pe wattpad (https://www.wattpad.com/story/71940018-contract-marital-publicata) primul volum și volumul 2 (https://www.wattpad.com/story/84621500-contract-marital-vol-ii-damian), iar pentru cei care doresc să aibă cartea în mâini, aceasta se poate comanda de aici. (https://www.libris.ro/contract-marital-vol-1-anastasia-alexa-dragan-PDC978-606-94144-4-6--p1073241.html)
  
                                                                                                  Rating: 4/5Citate preferate:

“Viata lângă tine va fi un adevărat festin de râsete și amuzament”

“Calmează-te Ana, calmează-te, până nu o să ajungi să-ți omori soțul!”


“-Ești a mea. Corpul tău o știe, numai tu nu vrei să recunoști. Ești a mea din ziua în care te-am văzut și așa vei rămâne. Ești soția mea, și nimeni nu te va mai atinge, în afară de mine!”


“Jur că nu mă voi lăsa până ce nu va fi din nou soția mea, în patul, casa și inima mea! Jur!”Multumesc Alexa pentru cartea oferită spre recenzie! 

Aceasta a fost părerea mea despre carte. Sper să o citiți și voi și să îmi spuneți ce părerea în comentarii!

Chris

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu