miercuri, 31 ianuarie 2018

# 1 # aniversare

Aniversare #1


Un nou an a început pentru blogul We fall in love with books. Postez acest articol cu două zile întârziere. Da da știu, nu-mi săriți în cap, dar ce să fac dacă am avut laptop-ul la dispoziție...am scris și corectat articolul de pe telefon 😂. Anyway, nu îmi vine să cred că a trecut un an de când am postat pe blog prima mea recenzie, recenzie a unei cărți speciale pentru mine până și în acest moment. Cartea care a dat viață  acestui blog este "Fantoma de la Operă" de Gaston Leroux iar recenzia ei o găsiți aici.

Nu o să zic că a fost ușor să ajung aici, în schimb voi spune că nimic din ce faci frumos în viață este și ușor. Iar acest lucru este o minunăție în viața mea. Este primul proiect pentru care mă dedic trup și suflet, aici veți găsi pasiunea mea întreagă, o bucată din sufletul meu.

Acum tot ce vreau este să vă  mulțumesc vouă, cei care citiți și vizitați mereu acest blog, cei care mă susțineți și îmi umpleți zilele de bucurie când văd că ceea ce fac este apreciat și iubit de voi. Vă mulțumesc pentru toate comentariile și cuvintele frumoase. Nu o să vă numesc pe toți  pentru că mi-e frică să nu uit pe cineva în schimb o să vă mulțumesc astfel: mulțumesc autorilor care au avut încredere în mine și mi-au oferit o părticică din ei, mulțumesc editurilor care colaborează sau au colaborat cu blogul și nu în ultimul rând vă mulțumesc din nou vouă cei care citiți acest blog. Vă umplu de mulțumiri și pupicei! Fără voi nu aș fi putut ajunge aici!

Astăzi v-am întrebat care este părerea voastră cu privire la acest blog și răspunsurile voastre mi-au umplut sufletul de bucurie! Le voi lăsa mai jos căci vreau să aveți un loc de onoare aici, pe blog:

Claudia Maria: Acest blog mi-a adus plăcerea să citesc nu doar să aud părerea despre cărți a unui om pasionat de citit. De obicei asemenea bloguri mă plictiseau și mai bine ascultam părerea booktube-rilor fără a depune efortul de a citi, dar postările/recenziile tale sunt atât de drăgălașe și ușurele încât merită efortul de a le citi. 
LA MULTIII ANIII!!!


Diana Rautu: Păi, pot să spun că este un blog cu de toate. Datorită recenziilor de pe blog, am citit cărțile respective și mi-au plăcut foarte mult. Recomandările cărților autorilor români contemporani (pe care am început să-i iubesc), dar și a celor străini. Nu este același ca alte bloguri, este special, unic. Imi face mare plăcere să-ți citesc articolele pentru că au ceva ce te reprezintă La mulți ani! Felicitări pentru munca depusă și mult succes în continuare

Toma Tantica: Minunată ... Sunt cărți noi pentru mine despre care nu am auzit ...așa că Jos Pălaria

Gabriela Rusu: E un blog minunat. Văd cărți despre care nu am mai auzit și toate postările sunt geniale. ^-^

Lora Poem: 
We fall in love with books
And we are building new rooms
New homes and universes
When we look through the pages.
I have seen on this blog
Many interesting articles
Contests and reviews
And very strong posts.(a little poem)
Happy birthday


Inca o data va multumesc din suflet pentru tot! Nici nu va imaginati cat de multe ati facut si inca faceti! Va iubesc!!!!!❤❤❤❤❤

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu