sâmbătă, 30 decembrie 2017

Best Books of 2017Înainte să încep articolul propriu zis vreau să zic câte ceva, căci se merită, consider eu, să le zic. La începutul acestui an, în data de 29 ianuarie, postând prima mea recenzie, a luat naştere acest blog care acum a devenit întregul meu univers. Nu ştiam la început ce înseamnă cu adevărat să ai un blog, şi pe parcurs au apărut diferite solicitări şi provocări, dar care mi-au făcut zilele mai frumoase. A fost un an productiv, un an cu colaborări şi parteneriate frumoase. Odată ce acest mic univers al meu a luat naştere, multe alte prietenii s-au născut. Am cunoscut oameni frumoşi şi minunaţi, oameni cu adevărat speciali. Vreau să vă mulţumesc tuturor! La toţi! La fiecare în parte! Fără voi nu aş fi reuşit să merg mai departe, fără încurajările şi aprecierea voastră. Vă mulţumesc pentru toate clipele frumoase şi toate zâmbetele pe care mi le-aţi creat! Vă mulţumesc! Nu îmi vine să cred cât de departe am ajuns cu o idee pornită din pasiune, cu o dorinţa de a-mi spune părerea cu privire la acea carte, şi ce oameni extraordinari am acum alături de mine.Vă mulţumesc pentru tot! Încă nu ştiu cum pot să vă răsplătesc pe măsura aprecierii voastre. Sunteţi extraordinari, voi care citiţi, voi care scrieţi şi ne umpleţi sufletele de bucurie când vă citim, voi care vă împărtăşiţi ideile şi părerile despre ce citiţi! Absolut minunaţi şi cu toţii meritaţi aprecierea noastră! Iar eu nu mai ştiu cum să vă mulţumesc! Sunteţi minunaţi, you are the best! 

Anul acesta am reuşit să citesc 43 de cărţi şi cum sfârşitul acestuia se apropie, iar acest an a fost unul cu adevărat plin de surprize plăcute, am selectat cele mai bune cărţi citite de mine, şi nu au fost puţine. Spre marea mea surpriză majoritatea cărţilor citite în acest an au fost cărţi cu adevărat minunate, care mi-au ajuns la suflet. Nu este un top, sunt într-o ordine aleatorie pentru că nu le pot compara. Ca să fac un top ar trebui să trasez o linie de patru metri unde să le aşez pe toate :))

So let's start...


"Fantoma de la Operă" de Gaston Leroux 
"Hoţul de cărţi" de Markus Zusak"Zece negrii mititei" de Agatha Christie 

"Printre tonuri cenuşii" de Ruta Sepetys 
"Urgia şi zorile" de Renee Ahdieh 


"Suflet rebel" de Nieves F.Joy 
"Ziua în care am învăţat să zbor" de Alina Şerban 


"The Stranger" de Albert Camus 

"Te aştept" de Jennifer L. Armentrout

"Vocea lui Archer" de Mia Sheridan
"Pecetea morţii" de Veronica Roth"Love and Gelato" de Jenna Evans Welch
"Trei coroane întunecate" de Kendare Blake!!!SERII!!!"Academia Vampirilor" de Richelle Mead

"Lux" de Jennifer L. Armentrout


"Am murit, din fericire" de Theo Anghel

"Casa nopţii" de Kristin si P.C. CastAcestea au fost cărţile anului 2017, după părerea mea. Sunt sigură ca voi mai aveţi multe altele pe care vă aştept să mi le spuneţi în comentarii! Vă mulţumesc pentru toată susţinerea! Vă pup şi vă doresc un an nou exact aşa cum îl vreţi voi! Bye❤


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu