marți, 26 septembrie 2017

Interviu cu Carolina Hills

Recent mi-a venit o idee și începând de azi am decis să o pun în practică. M-am gândit că ar trebui să cunoaștem și viitorii autori publicați, ce își fac veacul acum pe platforma wattpad. Presupun că toți știți ce este wattpad, dar pentru cei ce nu știu: wattpad este o platformă online unde îți publici creațiile putând fi citite de orice doritor. Este utilizată în principiu de scriitori la început de drum dar de pe urma sa au ieșit minunați autori.
Prima persoană pe care am ales-o să spargă gheața acestei rubrici este Karolynadoll aka Carolina Hills. Sper să vă placă acest interviu. 1. Spune-mi câteva lucruri despre tine.

   Sunt o fire optimistă, realistă, o mamă, o luptătoare și o visătoare.

 2. Cum ți-ai găsit pasiunea pentru scris și ce te-a determinat să mergi pe această cale?

   Mi-am descoperit pasiunea pentru scris, încă de mic copil când am început cu câteva poezii, apoi câteva povestioare scurte, iar acum povestea mea de suflet de care sunt destul de mulțumită.

 3. Ce opere ai pregătite pentru viitor?

   Momentan vreau să termin de scris "Predestinați" volumul 1 din seria "Iubirea mi-a salvat viața" apoi vreau să continui cu volumul 2 și în cele din urmă să scriu la povestea fantasy pe care am început-o acum 10 ani, "Saga: Suflete Blestemate".


 4. Cum ai descoperit platforma wattpad?

   Wattpad-ul l-am descoperit anul trecut pe când vorbeam cu o prietenă și știind că scriu povești m-a sfătuit să încerc să-mi postez acolo ceea ce scriu și uite așa am un an și câteva luni de când sunt pe această platformă portocalie.

 5. Ce alte pasiuni mai ai în afară de scris?

   Hmm, în afară de scris ar fi pasiunea de a edita în photoshop, dar recunosc că nu sunt o profesionistă. Mai este cititul, dar în ultima vreme timpul meu e cam limitat și nu prea apuc, dar scrisul e marea mea pasiune.

 6. De ce genul romantic și nu altul?

   Când am început să scriu, am abordat genul fantasy pentru că din totdeauna am avut o bizară fascinație pentru vampiri și vârcolaci, însă de anul trecut mi-am descoperit pasiunea pentru genul romantic și-am realizat că mă reprezintă foarte bine, dar voi reveni și la genul fantasy. Sunt două genuri care-mi plac.


 7. Cum îți găsești inspirația pentru scris?

   Inspirația pentru scris o găsesc oriunde: în natură, în poze, în ceea ce trăiesc alții, dar în mare parte în ceea ce trăiesc eu sau am trăit. O mare parte din poveste conține scene din viața mea, pe care eu le-am trăit, doar că sunt scrise într-un alt mod.


 8. Crezi că o sa îți publici lucrările? Cred că ar avea mare succes :)) ♡

   Mi-ar face plăcere să pot să-mi public lucrările, dar momentan mai este cale lungă până acolo. Vreau prima dată să le termin de scris și-apoi vedem ce va fi. 9. Care este scriitorul tău preferat de pe wattpad? Dar cartea preferată de pe această platformă?

   Uff! N-aș putea spune doar unul pentru că sunt mai mulți, cât despre cărți, ei bine, tot la fel. Sunt foarte multe povești frumoase pe această platformă cu scriitori destul de talentați.


 10. Cum ai reacționa dacă ar veni un regizor la tine și ți-ar spune că ar face un film după cărțile tale?

   Bună întrebare. Cred că în primul rând aș muții, neștiind ce să răspund sau mi s-ar părea că visez, dar ar fi destul de plăcut să-ți vezi poveștile transpuse într-un film. Să vezi cu ochii tăi ceea ce tu îți imaginezi atunci când scrii.


  Aceasta a fost Carolina, pe scurt Caro! O persoană minunată care a fost de acord să îmi răspundă la întrebări. Îți mulțumesc încă o dată, Caro, pentru că ai avut timp să îmi răspunzi! ♡
  Dacă doriți să citiți primul volum "Predestinați" din seria "Iubirea mi-a salvat viața" apăsați aici
  Mai jos, în comentarii, puteți să îmi spuneți cu cine ați mai vrea să mai continui această serie minunată. Vă mulțumesc!
-Chris♡


2 comentarii: