joi, 1 iunie 2017

Interviu: Silviu Urdea1.Pentru inceput spune-mi cateva lucruri despre tine. Cine se ascunde in spatele numelui Silviu Urdea.

În spatele acestui nume se ascunde un tip de 25 de ani, cu înălțimea de  1,93m și care cântărește 135kg. Iar în spatele acestor aparențe, un scriitor și un sportiv de performanță.


2.La ce varsta te-ai apucat de scris?  Cum ai descoperit aceasta pasiune?

M-am apucat de scris la vârsta de 20 de ani. Îmi e greu să spun cu exactitate cum am descoperi această pasiune, însă tot ceea ce pot mărturisi este că scrisul a pornit din ideea de a face ceva al meu, de a dezvolta o poveste. Această pasiune a venit ca urmare a faptului că am scris zilnic, vreme de un an și jumate pentru romanul meu de debut, SUFLET PIERDUT.


3.Ce viitoare carti sunt in plan de publicare? Ne poti oferi un mic pasaj din viitoarea ta carte?

Următorul roman se va numi RĂZBOIUL LEGENDELOR, și va fi un epic-fantasy, urmând a fi publicat în toamna acestui an la LIBREX PUBLISHING. Va fi un proiect unic, însoțit de un website interactiv prin care interesații vor putea pătrunde mai adânc în lumea din carte, mai precis în Ținuturile de Veci. Mai jos aveți poza cu Regele Amon, unul dintre protagoniștii romanului. Fiecare personaj va fi însoțit de o poză personalizată, conform cărții.4.Cum ai reactiona daca maine ai afla ca ale tale carti vor fi traduse in mai multe limbi?

Știu că, cândva, în viitorul apropiat, una din cărți o să se găsească și în altă limbă.
Dacă aș primi această veste, m-aș bucura și motiva mai tare ca niciodată și cu siguranță că mă voi dedica scrisului cel puțin ca până acum.


5.Multi autori dau dovada de o imaginatie fara limite, autori printre care te remarci si tu. De unde izvoraste inspiratia ta?

Când îmi vine în minte o idee, despre o carte, o poveste, o aventură, orice, o las acolo să dospească. Și aștept... nefăcând nimic. Dacă după câteva zile, săptămâni, mă bântuie aceeași idee, atunci înseamnă că trebuie să o pun pe hârtie. Cam așa au luat ultimele două proiecte, NU MĂ TEM și RĂZBOIUL LEGENDELOR, viata.6.Ce alte pasiuni ascunse ne poti dezvalui?

Sunt o persoană complexă. Îmi place sportul, cititul, asta e clar. În plus ador să călătoresc, să studiez lucruri noi, să înțeleg mersul lucrurilor, îmi place să ascult muzică, sunt fan DISTURBED și jocurile pe calculator.


7.Ai un motto dupa care te ghidezi in viata? Daca da care este?

Să nu renunți. Perseverența, determinarea, motivația și nu în ultimul rând, voința și sacrificiul, sunt cele mai importante aspecte care te pot duce la împlinirea viselor. Nimic nu este imposibil!


8.Ai un autor preferat? Care este? Dar cartea preferata scrisa de acesta?

Nu pot spune că am doar un autor preferat. Îmi place să citesc variat.
Totuși, printre favoriții mei se numără Stephen King, Agatha Christie, George Martin, dar mai sunt și alții.


9.Ai avut emotii la publicarea primului tau roman „Suflet pierdut” ? Ne poti impartasi cateva dintre impresiile avute cat si ceea ce ai simtit in momentul in care ti-ai tinut cartea in mana?

A fost un eveniment unic. Parcă pluteam. Dar, fiind o persoană realistă, am conștientizat că acela era doar începutul unui șir întreg de apariții.10.Iar pentru final ai un sfat pentru cei ce doresc sa isi publice creatiile cat si un mesaj pentru cititorii tai?

Sfatul meu pentru cei care doresc să publice este să nu se
grăbească. Să rumege, să studieze piața de carte și cum funcționează ea. Să se gândească și să fie conștienți de lucrurile care stau în spatele procesului de publicare a unei cărți, dar și ceea ce urmează după aceea: PROMOVAREA.
Mulțumesc celor care au citit acest interviu și să rămână aproape, deoarece în curând va fi anunțat RĂZBOIUL LEGENDELOR. Pentru cei interesați, pot urmări noutățile pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/SilviuUrdeaAuthor/ 


Multumesc si eu Silviu pentru ca mi-ai acordat acest interviu si multumesc si celor ce l-au citit!
Bye!❤

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu